Leerkrachten tweede graad so voor klimaatdenktank gezocht


Ben jij bezig met klimaatverandering in jouw lessen? Ervaar je soms weerstand bij jouw leerlingen, bijvoorbeeld in de vorm van klimaatangst of klimaatmoeheid? Zijn jouw leerlingen nu al klimaatbewuste jongeren die inzien hoe belangrijk het is om met dit thema aan de slag te gaan?

Wij willen jou als leerkracht graag bij dit uitdagende thema ondersteunen door de ontwikkeling van een educatieve module, gericht op klimaatperspectief. We willen jongeren actief aanzetten om mee na te denken over een weg uit de klimaatcrisis.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerkrachten uit de tweede graad secundair onderwijs om deel te nemen aan een denktank over lessen omtrent klimaatverandering. We nodigen jou uit om deel te nemen aan een brainstormsessie waarbij je items kan voorleggen die aansluiten op of een meerwaarde bieden bij wat nu reeds in jouw lessen aan bod komt. Als leerkracht heb jij ongetwijfeld heel wat waardevolle ideeën of suggesties om mee te nemen in het ontwikkelingsproces.

Ben je bereid een paar uur van jouw kostbare tijd te besteden aan het delen van jouw ideeën en input? Wil je deze kans om invloed te hebben op een nieuwe educatieve module die inspeelt op jouw noden niet laten liggen?
Stuur dan een mail met jouw contactgegevens, vakgebied(en) en naam en adres van jouw school naar Goedele Claeys

Vervolgens mag je van ons een uitnodiging voor het denktankmoment in je mailbox verwachten.
Tot dan?!

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?