Conferentie FUNN 3.0: Training voor docenten vreemde talen


Heb je het gevoel dat je leerlingen niets opschieten met het traditionele lesgeven op basis van tekstboeken?
Ben je gefrustreerd over de resultaten die je van je leerlingen krijgt? Kom dan naar onze conferentie en leer meer over input-gebaseerde onderwijsmethoden.

Begrijpelijke input is een overkoepelende term voor een verscheidenheid aan input-gebaseerde methoden zoals Movie Talk, One Word Images, Story Listening, Story Telling, Total Physical Response en nog veel meer. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze website.

Wat kun je verwachten?

‘s Ochtends leer je over input-gebaseerde methoden in een directe lessituatie vanuit het perspectief van de leerling. Onze innovatieve taallabs zijn een geweldige kans om inputgericht onderwijs uit de eerste hand te ervaren en een kleine herinnering aan hoe het voelt om een absolute beginner in een vreemde taal te zijn.

Daarna zijn er verschillende workshops en lezingen over het onderwerp Begrijpelijke Input. Of het nu je eerste keer is of je al bekend bent met CI, er zal een breed scala aan activiteiten zijn voor iedereen.

In de namiddag zijn er begeleide coaching sessies in kleine groepen om het geleerde uit te proberen in een veilige omgeving.

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid?
Leerkracht