Haal meer uit jouw leerlingen met Microsoft Teams: Cursus


Tijdens deze training kom je te weten op welke manier Microsoft Teams kan ingezet worden als hefboom om meer uit je leerlingen te halen. We laten je zien hoe je Teams efficiënt kan inzetten om het leerproces te ondersteunen en jou als leerkracht meer tijd te geven om te doen waar het écht om draait: lesgeven.

We beginnen concreet met het ontdekken van de structuur van Teams. We overlopen de rechten en instellingen die ervoor zorgen dat jij als leraar je team overzichtelijk houdt. We integreren een aantal nuttige toepassingen en bekijken de mogelijkheden hiervan. We leren hoe je communiceert op het kanaal Algemeen en hoe je een goed opgestelde opdracht aan leerlingen geeft.

Sociaal-emotioneel leren is ook een belangrijk aspect in een klasgroep. We leren hoe je dit gebruikt en inzet in Teams. Daarnaast biedt Teams ook heel wat mogelijkheden naar inclusiviteit toe die we samen zullen ontdekken.

Gebruik

Deze workshop is doorspekt met didactische tips in verband met het lesgeven op zich. Deze workshop richt zich dus vooral op leraren die met leerlingen in klasverband werken. De inclusiviteitstools kunnen echter ook heel interessant zijn voor zorgleraren en zorgcoördinatoren. Je kiest beter niet voor deze workshop als je wil weten hoe je Teams kan aanmaken, managen en instellen op organisatorisch niveau.


Haal meer uit je leerlingen met Teams

Plaats en data

  • tot (op aanvraag)
  • België
Kies passende professionalisering: lees de kijkwijzer.

Kosten

Interesse om deze nascholing bij jou op school te organiseren? Contacteer mario@impactco.be.
Impact Connecting
Organisatie
Dit is een openbaar leermiddel dat je zonder aanmelden kan bekijken.
Om dit leermiddel favoriet te maken, een score te geven of er op te reageren, meld je eerst aan.
Reactie toegevoegd. Herlaad de pagina om je reactie te bekijken.